Det är dags att #KrossaGlobalismen

Protester STHLM

Det är dags att avskaffa pandemilagen! För gott! - Medborgarplatsen 12/2 kl 14







Regeringen har välvilligt deklarerat att nästan alla restriktioner ska tas bort 9 februari. Åtminstone för de som varit duktiga och lytt statens order om att injicera det statligt sanktionerade giftet i sina kroppar…

Vaccinpassen ryker – för denna gång.
Detta är förvisso en seger för oss alla. MEEEEN….

Samtidigt går Socialdemokraterna ut på twitter och påstår att massvaccineringen måste fortsätta i ännu högre takt. En nationell ”vaccinvecka” planeras i mars.

Det är med andra ord alldeles för tidigt att ropa hej än.

Samtidigt som både Österrike och Tyskland planerar att införa tvångsvaccinering så tar svenska regeringen bort restriktioner jämte vaccinpassen (inrikes). Finns det någon logik här?


Jag ska säga vad jag tror hände…
SERGELS TORG hände…

Ingen regering kan gå emot sitt folk i längden! (Se på Kanada nu och lastbilskonvojerna.)

Svenskarna visade att de äntligen fått nog. Vi visade vad vi ville och framför allt vad vi INTE ville. Vi sa unisont NEJ TILL VACCINPASS.

Vi skrämde regeringen. De blev tvungna att backa. Fler megademonstrationer på Sergels torg ville man inte se.

Motstånd lönar sig!

Men pandemilagen består. Vaccinationshetsen består.

Kamrater! Vi är INTE klara än! Långt ifrån!

Hur jobbigt det än är med vaccinpass och restriktioner… dessa fenomen är blott symptom. Själva sjukdomen är PANDEMILAGEN och den måste vi få bort! Innan dess kan vi inte pusta ut eller vila.

Vi kan vara nöjda med vår insats 22 januari. Men vi kan inte sluta innan jobbet är gjort!

Nu är det dags att skrämma regeringen igen! Och denna gång behöver de bli ännu mer rädda! De kommer aldrig avskaffa pandemilagen frivilligt. Vi måste tvinga dem att göra det!


För det första ska de begripa att vi aldrig kommer tolerera att de inför restriktioner eller vaccinpass igen. För det andra och viktigaste ska de nu en gång för alla begripa att vi inte tänker tolerera någon pandemilag öht! 


Pandemilagen är en styggelse och den ska avskaffas!
Så länge den existerar och är i bruk kan regeringen införa restriktioner (och vaccinpass) igen från en dag till en annan.


Agnes Wold är förresten lite rolig. I månader har hon tjatat om hur viktigt det är att alla vaccinerar sig (även gravida kvinnor, även små barn). Men nu då FHM plötsligt ändrar sig och säger att Corona inte längre ska klassas som en samhällsfarlig sjukdom (i stil med ebola), så hurrar hon?! Schizofren much? Nåväl… Det framstår som att hon inte längre har några egna åsikter utan häver ur sig vad hon får betalt för att säga, bara. En gång i tiden hade jag viss respekt för tanten. Inte längre och aldrig igen. Nog om henne. 



Vi ses på Medborgarplatsen nu på lördag (12/2) kl 14 och vi säger 
AVSKAFFA PANDEMILAGEN! 



Vill du hålla ett kort tal så mejla oss i god tid på AktionerMotVaccinpass.Sthlm@protonmail.com


Det går alltså inte att haffa någon på plats och förvänta sig att få tala. Utan man måste mejla oss i förväg om man vill tala. (Alla som mejlar kommer så klart inte kunna få plats på talarlistan, men det kommer med all säkerhet fler tillfällen.) 

Samma sak gäller om man vill framföra en sång eller nåt. Vi välkomnar er insats, men vi måste också kunna planera så att det blir bra. 

Huvudsaken är inte att alla som så önskar ska få tala eller sjunga. Huvudsaken är att protesten blir så effektiv den kan bli.




Följ oss på sociala medier! 























Kommentarer