Det är dags att #KrossaGlobalismen

Protester STHLM

Raoul Wallenbergs Torg, Stockholm, söndag 6/3 kl 13 - Manifestation mot gloablism

 


Know your enemy!


Det är dags för en manifestation om (mot) globalism.



Vilka är de? Vad vill de? 

Vilka strategier använder de? 

Hur kan vi försvara oss mot dem?



Raoul Wallenbergs Torg, Stockholm, 

söndag 6/3 kl 13.


#KrossaGlobalismen





Vilket är Sveriges största problem?


Invandringen? Elpriserna? Kriminaliteten? Bensinpriserna? Matpriserna? Bostadsbristen? Islamiseringen? Köer i sjukvården? Hemlösheten? Att vi har en stor andel fattigpensionärer?


None of the above.


Problemet är att vi inte har självbestämmanderätt över vårt eget land och att våra politiker jobbar åt främmande makt.


Inte en enda svensk har röstat för att World Economic Forum, WHO eller FN ska bestämma vår politik. Ändå sitter vi här och tvingas rätta oss efter deras nycker. Ledarna för dessa organisationer har inte fått en enda röst. Ändå ska de leda världen?


NEJ!


För det första så behöver svenskarna uppmärksamma det och förstå konsekvenserna av det. För det andra behöver vi göra något åt det! Det är orimligt att några få megarika personer ( t ex Bill Gates) ska ha ett så gigantiskt inflytande över hela världen.


Är det demokratiskt? Nej, det är ANTI-DEMOKRATISKT!


Varför ska jag lita på att en amerikansk multimiljonär vill mitt bästa? Hans främsta mål med allt han gör är givetvis att berika sig själv ytterligare. Hur blev han annars multimiljonär till att börja med? Det är inte på mitt ansvar att göra Bill Gates och kompani ännu rikare.


Folkhälsomyndigheten går i WHO:s ledband. Varför ska jag lita på WHO? Vem leder den organisationen? Vad är deras agenda? 


Slutsatsen blir då att jag inte heller kan lita på Folkhälsomyndigheten. Vilket de har bevisat bortom alla tvivel. Med sina absurda rekommendationer senaste två åren. Avstånd, munskydd och tester som inte fungerar. Ja tjena, tänkte jag skriva…


Man måste vara blind för att inte se att Folkhälsomyndighetens ”rekommendationer” är rena rama dravlet och bara syftar till att kontrollera befolkningen. Utan att ha minsta effekt på någon ”smittspridning”.


Förbjuda ”folksamlingar utomhus fler än 8”?! JA, TJENA! Hindrar det folk från att bli förkylda? Nej… men det hindrar ju opinionsbildning och kritik mot förd politik. Och det var enda syftet. Inser man inte det så behöver man tänka ett par varv till.


Bara att klassa ett förkylningsvirus som en ”samhällsfarlig sjukdom”. Än en gång. Ja, tjena!


Kommer vi att krossa globalismen genom att stå med plakat och svenska flaggor på ett torg? Nja… tvek på det.


Att slingra sig ur globalisternas järngrepp kommer bli en process… dock måste man ju börja någonstans och någon gång.


Vad vi däremot åstadkommer genom att fysiskt protestera är att vi sänder en signal till våra förrädare till politiker. VI SER ER! Vi ser vad ni gör. Vi ser att ni inte tjänar det folk som röstat fram er! Vi ser att ni har förrått oss! Vi ser och vi kommer inte glömma! Vi håller er var och en personligt ansvariga!


Alla politiker som går globalisternas ärenden ska noteras och bokföras och de SKA straffas för förräderi. #Finspång tänkte jag skriva…. Nåväl. Var, när och exakt hur återstår ju att se. Men varenda en av förrädarna ska dömas i domstol och straffas. Dödsstraff? Förvisning? Livstids fängelse? Ja, den som lever lär få se. Det ämnar jag inte sitta här och spekulera i. Men sanningen kommer till slut att segra och rättvisan kommer att komma ifatt dessa damer och herrar. T ex Löfven och Hallengren, men absolut inte bara de. 


Tro inte för en sekund att regeringen bär hela skulden ensam här. Nej, de är ALLA med på det.


Konspirationsteori, tänker du? Nej. Tyvärr inte. Sanningen är att inget parti öht i riksdagen tydligt har sagt nej varken till pandemilag, restriktioner eller vaccinpass. Tänk efter så inser du snart att det är den bistra sanningen. ”Borgfred”? Eller konspiration mot folket?! Det senare. Tro inget annat!


Våra politiker har sina order. Varför annars följer de i exakt samma fotspår som resten av världen?


Tvångsvaccinering i Österrike. Koncentrationsläger i Australien. Frysta bankkonton nu i Kanada. Och du tror det handlar om att skydda folket från förkylning? JA, TJENA!



Du som genomskådat den mörka agendan! 

Stå rak i ryggen och med huvudet högt, 

tillsammans med oss 


6 mars på Raoul Wallenbergs Torg kl 13!


Det är dags att vi visar att vi har genomskådat marionetterna.

Folket har makten! Ett enat folk går inte att besegra!

Vi står enade och tillsammans säger vi #KrossaGlobalismen





Det finns fortfarande platser kvar på talarlistan. Har du ett tal inom dig om globalism som svenska folket behöver höra? Mejla oss i tid! (Först till kvarn gäller.)

Observera att den som önskar tala måste ta kontakt i förväg. Det är EJ speakers corner / open mic som gäller.






Följ oss på sociala medier:



Kommentarer