Det är dags att #KrossaGlobalismen

Protester STHLM

Manifestation mot globalism - hur ser vi på Ukraina-kriget och Nato?

 


Mycket har hänt sedan det senaste blogginlägget här.

 Kände att det var tid för en uppdatering.


Vi har förstås märkt att Coronan ”försvann”… 

och förstås också anledningen till det.



Globalisterna bytte strategi. Corona-narrativet lades på is tills vidare. Så nu ska vi skrämmas upp med krig istället.


Krig är förstås väldigt otrevligt i sig men det räckte inte med vilket krig som helst för att få oss att glömma den galna Corona-politiken och låta oss distraheras från att protestera för vår frihet.


Det måste vara ett krig i Europa denna gång. Och den ena parten var tvungen att vara Ryssland. Så vi ska bli tillräckligt rädda. Vi har Ryssland mer eller mindre i vår omedelbara närhet.


Så nu istället för att alla ska vara rädda för ett virus och avsky de som inte vill vaccinera sig mot förkylning, så ska alla hata Putin och vara rädda för Ryssland.


Väck inte den björn som sover… 


Ukraina och Ryssland ligger i konflikt sedan många år tillbaka och det är lätt att kolla upp den saken på egen hand. Och då syftar jag förstås inte på att ni ska läsa om det i Expressen eller Aftonbladet.


Det är en komplicerad historia och vi svenskar förstår nog inte helheten helt här.


För det första så är deras krig inte vårt problem. Det kanske någon tycker låter hårt. Men fråga dig bara vilket som gynnar både Ryssland och Ukraina samt resten av Europa och världen bäst? Ett kort krig eller ett långt. Hur kan vi i Sverige påverka längden på kriget? Den som nu använder sina hjärnceller kommer förstås fram till svaret att om vi lägger oss i och tar parti för ena eller andra sidan, så riskerar kriget att dels eskalera och dels att förlängas.


Privatpersoner kan ha åsikter. Absolut. Men jag menar att staten Sverige inte kan ha det. Det är kontraproduktivt om vi inte av oklar anledning VILL eskalera eller förlänga kriget och alltså öka lidandet för det ukrainska och det ryska folket.


Jag antar ni vet att våra politiker gick emot det sunda förnuftet och beslöt att skicka vapen till ENA sidan i det pågående kriget. Det är ju sinnesrubbat! Våra vapen ska alltså användas för att döda våra europeiska bröder i ett krig som vi inte förstår och inte kan ta ställning till på djupet.


Nog om kriget…


Vi står för FRED! Och freden i vårt eget land riskeras om vi lägger oss i andra länders krig. Det behöver man knappast vara hjärnkirurg för att inse.


”Men vi exporterar ju vapen” Jaha? OK. Men då kanske vi bara ska sluta göra det! Eller hur? Varför ska vi tjäna pengar på krig, lidande och död i avlägsna (eller nära) länder?


Vad kan vi mer göra för att behålla freden i vårt eget land än att inte lägga oss i andra länders krig?

”Gå med i Nato NUUUU!”

Jaha? Men då har man inte alls förstått principen med Nato. Jag skrev ju precis nyss att bästa sättet för Sverige att behålla freden är att inte lägga sig i andras krig. Vad tror du att Nato går ut på ens? Jo att vi ”solidariskt” ska kriga för vilket som helst av de andra medlemsländerna om något enda av dem hamnar i en militär konflikt. Hur ofta gör de det? Tja… Det är lite utanför min expertis faktiskt. Men tämligen ofta vad jag uppfattat det som. Om än inte ofta i Europa. (Har hänt dock.) Och oavsett hur ofta – hur kan det vara värt risken att öht sätta sig i en position där man tvingas ta risken att dö för att ANDRA länder hamnat i krig? Det kanske vissa tycker, men det är inte min uppfattning iaf.


Argumentet att Nato skulle försvara oss likaså tycker jag inte håller. Medlemskap i Nato ÖKAR risken för krig för Sveriges del. Utan medlemskap där skulle risken för krig i Sverige vara i stort sett noll. Vad kan rimligtvis finnas för anledning att öka den risken till över noll?


”Solidaritet”

Nej. Någon måtta får det vara. Ska vi skicka soldater för Natos räkning till t ex (vad vet jag) Turkiet och döda så många turkar vi kan för att t ex USA bråkar med Turkiet? Det kallar inte jag solidaritet. Det kallar jag total galenskap. Vill USA kriga med Turkiet så är det beklagligt (både för USA och för Turkiet) men då är det inte Sveriges ensak att OCKSÅ kriga mot Turkiet. Ett sånt tänk skapar ju FLER krig. Det säger sig självt.


Nog om Nato och NEJ TILL NATO!


Att införa massiva sanktioner nu från EU och Väst mot Ryssland är måhända effektivt – men effektivt till vad? Måste man ju fråga sig innan man bara agerar helt känslomässigt. Jag menar att det är effektivt för att skapa stort lidande för det ryska folket. Vad har vi för rätt att bidra till det? Deras söner kommer dö i Ukraina. Räcker inte det? Ska även folket svälta ihjäl? Eller när är vi nöjda? Men fråga er bara om det är det ryska folket som startade kriget eller inte? Om inte – varför ska vi straffa dem? Vi är också ett folk! Det är inte folks uppgift att skapa lidande för andra folk. Det är det vi har eliten till…


Det finns mer att säga om denna sak och vi får se hur det utvecklar sig. 


Vi hoppas på en snar fred! Det hoppas vi för både Rysslands folks skull och för Ukrainas folks skull.


Vi kan inte poängtera nog hur viktigt vi anser det vara att Sverige hålls utanför krig även i framtiden - med andra ord #NEJtillNATO.


Att vara mot globalism och samtidigt vara för Nato är i praktiken omöjligt. Den som tror det går att vara det har helt enkelt inte tänkt färdigt...


OBS! Detta ska inte tolkas som att vi är pacifister. Sverige ska ha ett fungerande försvar. Vi ska kunna försvara oss vid behov. Men vi ska inte anfalla andra länder. Vi utesluter inte heller kategoriskt alla slags allianser. Man kan diskutera en nordisk försvarsallians. Ja. Det är en stor skillnad. 


Kan jag tänka mig att dö i Finland om Ryssland startar krig mot dem? Ja kanske. Men inte i Turkiet om USA startar krig mot dem. Aldrig faktiskt. Finns inte på världskartan.


Ni som prompt vill dö i Ukraina för att de är i krig mot Ryssland. Åk dit. Men Sverige som land ska inte ta ställning. Tänk själv. Hur skulle det se ut om Sverige skulle ta ställning för eller mot ena parten i alla världens krig? Ja. Sen har vi nog snart krig här också.


Riksdagen hade inte befogenhet att ta ställning till Ryssland-Ukraina-konflikten. De har de facto försatt oss i fara genom sitt oövertänkta agerande (godhetssignalerande fast på en helt ny nivå). 


Men när stod de på folkets sida? De arbetar för främmande makt. Det såg vi tydligt när de införde vaccinpass över en FÖRKYLNING. Vi ser det nu igen. De måste bort. Vi kan inte ha förrädare i maktpositioner i vårt land. 


Vi behöver protestera och vi behöver visa att vi har genomskådat globalistmarionetterna i riksdagen! Vi har noterat dem! Vi ser vad de gör! Vi ser deras agenda! Vi vet vad de går för!


Det är VI som betalar deras (vansinnigt och totalt omotiverat höga) löner. Vi har världens högsta skatter. 


Vad får vi för pengarna? 


Vaccinpass och The New World Order. Helt oacceptabelt, som det brukar heta. Håller du med så ses vi på söndag!




Vi ses på Raoul Wallenbergs Torg 

nu på söndag kl 13.


Det är viktigare än någonsin att 

#KrossaGlobalismen




Följ oss på sociala medier:



Kommentarer